Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Av. Mehmet Faruk Pınarbaşı, Birecik ilçesinde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Av. Mehmet Faruk Pınarbaşı, Birecik ilçesinde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İlçede ulaşım ve altyapı çalışmalarıyla ilgili olarak yapılan taziye ziyaretleri ve esnaf ziyaretleriyle birlikte vatandaşların yanında olduklarını hissettiriyor. Mezra Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Pınarbaşı, yetkililere kaliteli sıcak asfalt talebinde bulunarak mahalle sakinlerinin memnuniyetini sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca, Mezra Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek taleplerini dinleyen Pınarbaşı, esnafların yanlarında olduklarını ve desteklerini sürdüreceklerini ifade ediyor. Kaynak Hüseyin Bozkurt

Birecik Güneydoğu Mehmet Faruk Pınarbaşı Milletvekili Şanlıurfa 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Av. Mehmet Faruk Pınarbaşı, Birecik ilçesinde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İlçede ulaşım ve altyapı çalışmalarıyla ilgili olarak yapılan taziye ziyaretleri ve esnaf ziyaretleriyle birlikte vatandaşların yanında olduklarını hissettiriyor.

Mezra Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Pınarbaşı, yetkililere kaliteli sıcak asfalt talebinde bulunarak mahalle sakinlerinin memnuniyetini sağlamayı amaçlıyor.

Ayrıca, Mezra Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek taleplerini dinleyen Pınarbaşı, esnafların yanlarında olduklarını ve desteklerini sürdüreceklerini ifade ediyor.

Kaynak Hüseyin Bozkurt

Önerilen Haberler

Leave a Comment